На площад Независимост в София завърши 103-тата вечер на антиправителствени демонстрации. Основните

...
На площад Независимост в София завърши 103-тата вечер на антиправителствени демонстрации. Основните
Коментари Харесай

Ден: 103 Омлет и самолетчета за Каракачанов |

На площад " Независимост " в София завърши 103-тата вечер на антиправителствени демонстрации. Основните претенции не престават да са оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев

По традиция процесът беше плануван за 19 ч, само че хората започнаха да се събират едвам към 19:50.

Малко преди 21 ч. протестиращите се насочиха към постройката на Министерството на защитата, с цел да „ сготвят омлет ”, а малко по-късно и яйцата полетяха към военното министерство.

“Ще сготвим един омлет пред министерството на защитата, тъй като Каракачанов попита през вчерашния ден наш прочут, абе ти ли си народа. Да, Каракачанов, всеки един от нас е народа, сподели Хаджигенов преди митингът да тръгне.

Протестиращите бяха приготвили и сбирка от макети и играчки на самолетчета и военна техника, която да дадат на министъра на защитата. “Събрали сме огромно въоръжение и да ги занесем на индивида, който си играе по през целия ден с танкове и самолетчета ”, изясни Арман Бабикян.

Бабикян обърна внимание, че министър председателят Бойко Борисов подреди страната да бъде блокирана при една няколко случая на ковид, а в този момент не смее да вземе ограничения, когато болните са хиляди.

“Да бе би някой да го упрекна, че задушава митингите. Не се тормозете не можете да излезете на глава с нас. ”, сподели Бабикян.



Очаквайте подробности
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР